2018 Calendars

20th Mar 2018
25394613_1576454172392606_9213385171335321118_o

25394613_1576454172392606_9213385171335321118_o

Down Syndrome Center printed the 2018 calendars. They are 200 mkd per piece and if you buy 10 or more you get a discount price, so they will cost you 150 mkd pp. By buying our calendars you not only show support to our work, but you also raise the awareness of all of those who visit your office or home, that the people with Down syndrome are part of our societies and their faces should not be hidden, the quality of their lives should not be questioned. Thank you for your support!!!

Центарот за Даунов синдром испечати календари и за 2018. Сите кои сакаат календар може да купат на неколку продажни места низ Скопје и директно кај нас да нарачаат. Цената е 200 мкд, а ако купувате 10 и повеќе, календарите ќе ве чинат по 150 мкд. Со купувањето на нашите календари не само што покажувате поддршка на нашата работа, туку и влијаете на развивање на свеста на сите оние кои на вашето биро ќе ги видат лицата на нашите пријатели со Даунов синдром. Со овој календар вие покажувате дека се приклучувате на нашиот долгогодишен проект со кој покажуваме дека ликовите на напите деца и пријатели не треба да бидат скриени и заборавени и дека квалитетот на нивниот живот не треба да биде ставен под знак прашалник.
Ви благодариме на поддршката!

Comments are closed.