Мелани Сегар, девојката која ќе го оствари својот сон

8th Mar 2017
melanie-segard

Мелани Сегар, девојката која ќе го оствари својот сон да биде ТВ презентерка на Метео.

Линк од веста и на македонски, но без многу податоци, прочитајте тука.

Линк од веста и на англиски, прочитајте тука.

 

Comments are closed.