Потпишување на меморандум за соработка ДСЦ и ВЕРА Струмица

21st Mar 2016
1622118_1017934064911289_5037581584201252843_n

Денеска во 11ч во хотел Александар Палас, Скопје, Центарот за Даунов синдром, Скопје и Здружението за помош и поддршка на лица родени со Даунов синдром ВЕРА од Струмица на закажаната прес конференција ќе потпишат меморандум за заедничка соработка.

Comments are closed.